top of page


KWALIFICATIE EN VALIDATIE
VOOR TECHNOLOGIE, AUTOMOTIVE EN DE MEDISCHE INDUSTRIE

 

DPE Auditor iso en IATF 16949 (2024) kwalificeert en valideert 
 

Technologie, automotive en de medische industrie

Een product dat de markt op gaat dient zorgvuldig gevalideerd te worden. DPE werkt volgens de geldende procedures, en heeft zich gespecialiseerd in projecten binnen de technologie, automotive en de medische industrie. 

 

Product-, procesvalidatie en IATF audit. 

DPE begeleid de testen en controles, volgens de internationale standaard (ISO/NEN/IATF.... ) en protocollen als IQ, OQ, PQ, FOT, FAT en SAT. DPE doet kwalificaties op productniveau, systeem niveau of een automatiseringslijn kunnen beoordeeld worden en voorzien van de benodigde documenten. (APQP/SCP/CpK... ) Daarnaast kan DPE u ook helpen vanaf 2024 bij een interne audit IATF. 

 

Voor wie?

DPE werkt voor grote en minder grote producenten in de plastic verwerkende industrie. Beschikt uw organisatie niet over de mensen die voldoende kennis hebben voor de kwalificatie en validatie, dan kan DPE u dat extra stukje personele capaciteit wat u te kort komt tijdens het validatie proces en opstart na validatie bieden. DPE is flexibel in de duur en soort van samenwerking. Ook hierin is maatwerk de norm met als doel u te ontzorgen. 

Wilt u zich vrijblijvend oriënteren op een eventuele samenwerking, dan staat DPE daar volledig voor open. Stuur ons uw gegevens en wij nemen spoedig contact met u op!

Flessen-gietvorm.jpg

Ik wil mij oriënteren

Bedankt voor uw bericht!

bottom of page