top of page


PROJECT BEGELEIDING 
VAN ONTWERP TOT EINDPRODUCT
 

DPE project management

Ruim twintig jaar

DPE beschikt over ruim twee decennia aan ervaring in de kunststof verwerkende industrie en hierdoor ook over een schat van ervaring welke wij meenemen in de diverse projecten. Begonnen op de werkvloer en geëindigd in de directiekamer. Samen met permanente bijscholing en de liefde voor het vak, maakt het ons tot een partij die een project van design tot productielijn kan begeleiden.

Win-win

In die ruim twintig jaar hebben wij bij veel producenten in de keuken mogen meedraaien. En zonder 'geheimen' prijs te geven, kunnen wij een project toch meerwaarde geven door de kennis en ervaring die wij bij anderen hebben opgedaan. De fouten die anderen gemaakt hebben, hoeft u alvast niet te maken. Tegelijkertijd profiteert u van de inzichten en oplossingen die de branche gegenereerd heeft.

Doelstellingen halen

Vanuit de tekenkamer een project opstarten, realistisch budgetteren, de juiste mensen bij elkaar roepen, de planning opstellen en zorgen dat die gevolgd wordt, iedereen aan zijn of haar verantwoordelijkheden houden, de verschillende stakeholders informeren, en vooral: zorgen dat de doelstellingen gehaald worden.

Voor wie?

DPE werkt voor producenten in  technologie, automotive en de medische industrie. Werkt u toevallig ook in een van die sectoren en zoekt u iemand om een project te runnen, leg dan even contact. Wellicht kunnen wij u van dienst zijn!

Project-management.jpg

Mijn interesse is gewekt

Bedankt voor uw bericht!

bottom of page